Marturiile pacientilor

Ascultati declaratiile pacientilor nostri multumiti in urma tratamentului cu celule stem

Kayleen, Paralizie Bulbara, 51 ani, Australia

Kayleen Cook, o femeie de 51 de ani din Australia, a fost diagnosticata cu boala paralizie Bulbara in Octombrie 2016. Ea si sotul ei au contactat Unique Access Medical pentru a intreba despre tratamentul cu celule stem. In urma unei interactiuni rapide si fara probleme cu Reprezentantul nostru al pacientilor, au avut incredere ca tratamentul cu Unique Access Medical a fost cel potrivit pentru acestia.

Urmariti videoclipul »

Berniel, SLA, 71 ani, SUA

Berniel este o pacienta cu scleroza laterala amiotrofica (ALS), care s-a intors la Bangkok impreuna cu fiica sa pentru o a doua serie de tratament cu Unique Acces Medical pentru afectiunea ei dupa recuperarea sa in urma unei crize a bolii Lymes.

Urmariti videoclipul »

Francesco, SLA, 63 ani, Italia

Francesco, in varsta de 63 de ani din Italia, a fost diagnosticat cu ALS. El si fiul sau cautau optiuni posibile si cautau facilitati care sa ofere cele mai bune tratamente cu celule stem disponibile. Apoi au descoperit Unique Access Medical si, dupa cercetari ulterioare, au decis sa calatoreasca la Bangkok pentru tratament.

Urmariti videoclipul »

ALS, Kevin, 33, USA

Kevin Schultz, un american in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, sau mai cunoscuta sub numele de ALS, cand avea 30 de ani. Pentru a lupta cu aceasta boala degenerativa, Kevin a analizat tratamentul cu celule stem cu Unique Access urmand recomandarea unchiul sau.

Dupa ce a vizionat cateva marturii video ale fostilor pacienti si a vazut imbunatatirile, el a decis ca acest tratament a fost cel potrivit pentru el.

Urmariti videoclipul »

Ben, Leziuni ale maduvei spinarii, 30 ani, Australia

Ben Magree a fost implicat intr-un accident care i-a cauzat o leziune medulara incompleta, in urma careia a pierdut miscarile in degetele de la picioare si a avut dificultati la mers. In cautarea unui tratament care sa-i usureze starea, acest barbat de 30 de ani din Australia a descoperit tratamentul cu celule stem, cu Unique Access Medical in Bangkok.

Urmariti videoclipul »

Emilio, Paralizie Cerebrala, 3 ani, Mexic

Emilio, un copil de 3 ani din Mexic, s-a intors in Bangkok pentru al treilea tratament. Imbunatatirile sale dupa primul si al doilea tratament au dat familiei sperante reinnoite. Emilio poate sa stea singur in sezut si sa stea mai mult timp in picioare, ceea ce nu a fost posibil inainte de tratament. Mama lui Emilio crede ca tratamentul cu celule stem il va ajuta pe Emilio sa progreseze.

Urmariti videoclipul »

Janaina, Leziuni ale maduvei spinarii, 28 ani, Brazilia

Janaina a suferit un accident de masina, in urma caruia a suferit un traumatism vertebro medular cervical, complet, la nivel C4-C6. Ea a fost in terapie intensiva timp de 26 de zile, fara a avea miscari corporale, cu exceptia zonei gatului. Janaina a aflat despre inovatiacelulelorstem.com prin intermediul fratelui sau, in timp ce el a mentionat ca in acelasi oras un pacient cu paralizie cerebrala a fost tratat cu Unique Access Medical in Bangkok.

Urmariti videoclipul »

Donna, SLA, 48 ani, SUA

Donna Wood, un pacient american de 48 de ani, a fost diagnosticata cu scleroza laterala amiotrofica (ALS). In cautarea unui tratament care sa o ajute, prietena Donnei, Julie a descoperit tratamentul cu celule stem, cu Unique Access Medical. Dupa o cercetare amanuntita, Donna a devenit mai sigura cu acest plan de tratament disponibil in Bangkok.

Urmariti videoclipul »

Marina, SLA, 56 ani, SUA

Marina, de 56 de ani, din SUA a fost diagnosticata cu scleroza amiotrofica laterala (ALS). Desi ea a fost programata initial pentru tratamente la o clinica din Germania, Marina si-a schimbat decizia in ultimul moment, cand a descoperit canalul Global Stem Cells pe Youtube.

Urmariti videoclipul »
Sebastian, Boala Neuronului Motor, 63 ani, Australia

Sebastian, Boala Neuronului Motor, 63 ani, Australia

Sebastian, in varsta de 63 de ani din Australia, a fost diagnosticat cu boala motorului neuron. El si sotia lui au trecut in revista o multitudine de optiuni de tratament din intreaga lume pentru starea lui. Ei au ales sa efectueze tratamentul cu celule stem cu Unique Acces Medical in Bangkok, si sunt absolut multumiti de alegerea lor.

Urmariti videoclipul »

Contactati un Specialist in Celule Stem Acum!

Reprezentantii nostri ai pacientilor sunt disponibili pentru a va introduce si pentru a va explica pe deplin optiunile dvs de tratament cu celule stem. Consultati, gratuit, un medic experimentat in Celule Stem.

UAM logo

inovatiacelulelorstem.com este aprtine Unique Access Medical.
Unique Access Medical asigura accesul la asistenta medicala progresiva, responsabila pentru a creste calitatea vietii. Partenerii de top ai Unique Access Medical, furnizorii de tratament de generatie viitoare, produse si servicii care sunt integratoare, sigure si eficiente, unice. Unique Access Medical nu este un furnizor de tratament.

BULETIN INFORMATIV CELULE STEM
Introduceti adresa dvs de e-mail si va vom trimite cele mai recente stiri despre celulele stem. Inregistrarile informatiilor dumneavoastra si e-mail-ul se vor pastra in mod strict confidential. Noi promitem sa nu va trimitem spam!