Atrofia Nervului Optic (ONA) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Atrofia Nervului Optic (ONA)

Unique Access ofera acces la un protocol amplu de tratament pentru Atrofia Nervului Optic (ONA) care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, factori de crestere de celule stem, recuperare medicala extinsa, si multe terapii de sustinere si suplimente. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale cu medicina functionala a ajutat pacientii sa inregistreze imbunatatiri semnificative.

De ce celulele stem lucreaza pentru Atrofia Nervului Optic (ONA)?

Odata ce aceste celulele stem sunt administrate in spatiul retroorbitar ele pot incepe sa transmita semnale tesutului deteriorat.

Celulele Stem Mezenchimale (CSM) se pot diferentia in fotoreceptoare si alte celule. Celulele diferentiate pot trata in cele din urma leziuni ale nervilor optici si celulele pigmentare retiniene.

Pentru pacientii care sufera de leziuni ale nervului optic sau atrofie, acest tratament poate restaura unele fibre si celulele nervului optic si in cele din urma poate imbunatati vederea, campul vizual si capacitatea de diferentiere a de culorilor.

Mecanisme

Celulele Stem Mezenchimale (CSM) pot imbunatati vederea prin urmatoarele mecanisme, bazate pe diferitele caracteristici unice ale acestora:(1) Celulele Stem Mezenchimale (CSM) au capacitatea de a se diferentia in celule neuronale si secreta factori neurotrofici, cum ar fi derivati din creier-factorul neurotrofic (BDNF), celule gliale derivate din factori neurotrofici (GDNF), care pot promova diferentierea celulelor altoite in celulele neuronale, inhiba apoptoza, pentru a imbunatati angiogeneza, suprima un infiltrat inflamator, si mentin supravietuirea celulara grefata.Aceste mecanisme ajuta nu numai in pastrarea vederii, dar, de asemenea, ajuta si la imbunatatirea semnificativa a vederii pierdute prin regenerarea nervului optic si celulele ganglionare retiniene.

Imbunatatiri

Majoritatea pacientilor cu tulburari ale nervului optic pe care Unique Access i-a ajutat sa primeasca tratamentele inovatoare, folosind celule stem mezenchimale adulte (MSC), au inregistrat o buna recuperare a acuitatii vizuale, campului vizual, sensibilitate la lumina, vderea de noapte, strabism, si nistagmus. Mai mult decat atat, tratamentul cu celule stem a avut ca rezultat, in mod semnificativ incetinrea pierderii in continuare a vederii la pacientii cu afectiuni progresive.

Pacientii cu Atrofia Nervului Optic (ONA) tratati cu celule stem observa de obicei imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • Acuitatea vizuala
 • Perceptia luminii
 • Campul vizual
 • Vedere nocturna
 • Diferentierea culorilor
 • Nistagmus

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

¿Qué es la Atrofia del Nervio Óptico (ANO)?

La Atrofia del Nervio Óptico es cuando fibras del nervio óptico se deterioran o se dañan y ello causa una pérdida de visión parcial o completa. Los tratamientos estándar para mejorar el metabolismo del tejido nervioso y estimular su función incluyen vitaminas, enzimas, aminoácidos y los inmunoestimulantes.

Otros tratamientos son la electroforesis, la estimulación magnética o por láser del nervio óptico y la retina, la acupuntura y terapia de oxígeno. Estos tratamientos tradicionales sin duda pueden tener efectos positivos y sin embargo, no ofrecen ninguna manera de regenerar la pérdida de células y las fibras nerviosas.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

Ce este Atrofia Nervului Optic (ONA)?

Atrofia Nervului Optic apare atunci cand fibrele nervului optic se deterioreaza si duce la pierderea partiala sau totala a vederii. Tratamentele standard pentru a imbunatati metabolismul tesutului nervos si de a stimula functia, includ vitamine, enzime, aminoacizi si imunostimulante.

Alte tratamente sunt electroforeza, stimularea magnetica sau cu laser a nervului optic si a retinei, acupunctura si terapia cu oxigen. Aceste tratamente traditionale pot avea cu siguranta efecte pozitive, dar cu toate acestea ele NU ofera nici o modalitate de a regenera celulele nervoase si fibrele nervoase optice pierdute.

Care este procedura pentru Injectarea retrobulbara?

asul 1

Pacientul are o pozitie culcat pe spate, iar apoi 3% o tinctura de iod si 75% alcool medical sunt aplicate cu grija pentru a dezinfecta pielea de marja pleoapei inferioare a arcadei orbitala inferioara, respectiv.

Pasul 2

Un ac canulat se introduce vertical 2 milimetri in cadranul dintre exterior 1/3 interiorul 2/3 marginea orbitala inferioara (daca injectia se face pe suprafata sacului conjunctival, pleoapa inferioara este mentinuta deschisa inainte de injectare si apoi acul este introdus in sacul conjunctival inferior in acelasi loc).

Pasul 3

Acul este trecut in aequator a globului ocular si apoi directionat spre directia nazala superioara pana cand se afla la aproximativ 3 centimetri in adancime. Operatorul trebuie sa impinga inapoi seringa pentru a se asigura ca nu exista nici o rupere a vaselor de sange, retragand stiletul, lasand canula de plastic in loc, si apoi injectand celulele stem in spatiul retrobulbar.

Pasul 4

Dupa injectare, canula de plastic este usor indepartata si glob va fi intermitent comprimat cu bandaje dezinfectate pentru cateva minute pentru a preveni hemoragia. Un bandaj corespunzator va fi aplicat in urmatoarele 24 de ore, pentru a reduce iritarea.
Visual

References

 • Petzold, Plant. 2014

Diagnosis and classification of autoimmune optic neuropathy. Autoimmun. Rev. 2014 Jan 12. pii: S1568-9972(14)00021-4. doi: 10.1016/j.autrev.2014.01.009. PMID 24424177.

 • Berg KT, Nelson B, Harrison AR, McLoon LK, Lee MS (2010).

„Pegylated interferon alpha-associated optic neuropathy.” Journal of Neuroophthalmology. 30(2):117-22. doi: 10.1097/WNO.0b013e3181d8e4afPMC3752854.

 • Carelli V, Ross-Cisneros FN, Sadun AA (2004).

Mitochondrial dysfunction as a cause of optic neuropathies. Progress in Retinal and Eye Research. 23: 53–89. doi: 10.1016/j.preteyeres.2003.10.003. PMID 14766317.

 • Oostra RJ, Bolhuis PA, Wijburg FA, Zorn-Ende G, Bleeker-Wagemakers EM (1994).

Leber’s hereditary optic neuropathy: correlations between mitochondrial genotype and visual outcome. J. Med. Genet. 31, 280–286. PMC 1049799. PMID 8071952.