Distrofia Musculara (MD) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Distrofia Musculara (MD)

Unique Access ofera acces la un protocol de tratament extins pentru Distrofie Musculara care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, de recuperare medicala extinsa, si multe terapii de sustinere. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale, cu terapii fizice si profesionale sistematice, a ajutat pacientii tratati anterior sa inregistreze o gama larga de imbunatatiri importante.

De ce celulele stem functioneaza pentru Distrofia Musculara?

Diferite tipuri de celule stem, inclusiv celule stem derivate din maduva osoase, celule stem mezenchimale (MSC), Celule Stem din cordonul ombilical, au fost cercetate ca noi optiuni pentru tratarea Distrofiei Musculare Duchenne (DMD) atat pe modele de boala si studii clinice in ultimii ani.

Mecanisme

Celulele stem mezenchimale (MSC) pot ajuta la ameliorarea simptomelor bolii prin urmatoarele mecanisme, in functie de caracteristicile lor diferite in mod unic:

1. Celulele stem mezenchimale (MSC) pot duce la regenerarea musculaturii scheletice. Transplantul cu Celulele stem mezenchimale (CSM) poate ameliora simptomele clinice ale pacientului, prin corectarea genei defecte, si regenerarea celulelor musculare

2. Celulele stem mezenchimale (CSM), conduc la un beneficiu terapeutic aparent in modele de boala, prin efectul lor imunomodulator, care este un alt mecanism care sta la baza celulelor stem mezenchimale (CSM) pentru tratarea Distrofiei Musculare (MD).

3. Celulele stem mezenchimale (CSM) poseda generarea de miotuburi si exprimarea distrofinei potentiale care duc la cresterea masei si fortei musculare a pacientilor.

Imbunatatiri

Cei mai multi pacienti cu Distrofia Musculara (MD) pe care Unique Access i-a ajutat sa efectueze tratamentele inovatoare, folosind combinatia de celule stem mezenchimale din cordonul ombilical (UCMSC), terapii de sustinere si recuperare medicala, au inregistrat imbunatatiri remarcabile, inclusiv cresterea masei musculare si a fortei, functia motorie imbunatatita, imbunatatirea echilibrului si coordonarii, scaderea aparitiei infectiilor respiratorii si a complicatiilor secundare, mentinerea stabilizarii clinice, sau unii dintre pacienti chiar au mers dupa tratament. Mai mult decat atat progresia bolii s-a observat a fi incetinita in mod semnificativ dupa tratamentul cu celule stem.

Pacientii cu Distrofia Musculara (MD) tratati cu celule stem observa de obicei imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • Cresterea masei musculare si a rezistentei
 • Functia motorie
 • Echilibrul si coordonare
 • Incetinite progresiei bolii 

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

De ce tratamentul cu celule stem este una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii cu Distrofie Musculara?

muscular-dystrophy-ES
Unique Access a ajutat cu succes pacientii pentru a efectua tratamentele inovatoare pentru diferite tipuri de distrofii musculare (SMD) utilizand o combinatie de celule stem mezenchimale (MSC), Boost imunitar, dieta si recuperare medicala.Celulele stem mezenchimale (MSC) sunt bine cunoscute pentru diferentierea in tipuri de celule multiple, inclusiv fibrele musculare cu relativ succes catre muschii afectati (prin transplanturile intravenoase si intramusculare) face ca Distrofia Musculara (MD), sa fie una dintre cele mai bune categorii de afectiuni tratate cu celule stem.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

Ce este Distrofia Musculara?

Distrofia Musculara (MD) este un grup de tulburari musculare progresive mostenite, care sunt caracterizate prin slabiciune musculara, emaciere si degenerare. Unele forme de distrofie musculara (MD) pot afecta, de asemenea, alte organe ale corpului, cum ar fi inima, tractul gastrointestinal si creierul. Distrofia Musculara (MD) este cauzata de mutatii ale genelor care codifica pentru proteine musculare specifice.

Distrofia Musculara Duchenne (DMD) este una dintre cele mai comune si letale distrofie musculara (MD), care afecteaza 1 din 3500 barbati si este cauzata de mutatii ale genei distrofine. Distrofina este o componenta esentiala a complexului distrofinei glicoproteina (DGC), care este implicat in stabilizarea interactiunilor dintre sarcolema, citoschelet si matricea extracelulara a muschilor scheletici si cardiaci. Exista mai multe alte tipuri de distrofii musculare (SMD), inclusiv Distrofie Musculara Becker, Distrofia Musculara Forma Centurilor si Distrofie Musculara Facioscapulohumerala (FSH), etc.

Moduri in care Distrofia Musculara afecteaza corpul

Pacientii cu Distrofia Musculara Duchenne (DMD) prezinta in mod caracteristic slabiciune musculara progresiva, care incepe in copilarie. Desi Distrofia Musculara Duchenne (DMD) este prezenta la nastere, simptomele clinice nu sunt evidente pana la varsta de 3-5 ani.

Simptomele initiale includ slabiciunea picioarelor, cresterea curburii convexe a coloanei vertebrale, si un mers clatinat. Pierderea continua a masei musculare rezulta in muschii progresiv mai slabi, de obicei, lasand pacientii cu distrofiei musculare Duchenne (DMD) in scaunul cu rotile pana la varsta de 11 sau 12 ani.

In ultimele etape, majoritatea pacientilor cedeaza din cauza insuficientei cardiace sau respiratorii la douazeci de ani, cu toate ca au fost raportate cazuri rare de supravietuire spre treizeci de ani. O forma similara, dar mai blanda, este distrofia cunoscuta sub numele de distrofie musculara Becker (BMD) si este fenotipic mai variabila si, in general, urmeaza un curs mai putin sever decat distrofia musculara Duchenne (DMD). Alte tipuri debuteaza, in general, la adulti si sunt relativ lent progresive.

References

 • Lapidos, Karen A.; Kakkar, Rahul; McNally, Elizabeth M. (2004)

„The Dystrophin Glycoprotein Complex Signaling Strength and Integrity for the Sarcolemma”. Circulation Research. 94 (8): 1023–1031. doi: 10.1161/01.RES.0000126574.61061.25. ISSN 0009-7330. PMID 15117830.

 • Udd, Bjarne (2011).

„Distal muscular dystrophies”. Handbook of Clinical Neurology. 101: 239–62. doi: 10.1016/B978-0-08-045031-5.00016-5. PMID 21496636.

 • Turner, C.; Hilton-Jones, D. (2010).

„The myotonic dystrophies: diagnosis and management”. Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry. 81 (4): 358–67. doi: 10.1136/jnnp.2008.158261. PMID 20176601.

 • McAdam, Laura C.; Mayo, Amanda L.; Alman, Benjamin A.; Biggar, W. Douglas (2012).

„The Canadian experience with long term deflazacort treatment in Duchenne muscular dystrophy”. Acta Myologica. 31 (1): 16–20. ISSN 1128-2460. PMC 3440807. PMID 22655512.

 • Verhaert, David; Richards, Kathryn; Rafael-Fortney, Jill A.; Raman, Subha V. (2011).

„Cardiac Involvement in Patients with Muscular Dystrophies: Magnetic Resonance Imaging Phenotype and Genotypic Considerations”. Circulation. Cardiovascular imaging. 4 (1): 67–76. doi: 10.1161/CIRCIMAGING.110.960740. ISSN 1941-9651. PMC 3057042. PMID 21245364.

 • Laing, Nigel G; Davis, Mark R; Bayley, Klair; Fletcher, Sue; Wilton, Steve D (2011).

„Molecular Diagnosis of Duchenne Muscular Dystrophy: Past, Present and Future in Relation to Implementing Therapies”. The Clinical Biochemist Reviews. 32 (3): 129–134. ISSN 0159-8090. PMC 3157948. PMID 21912442.

 • Bushby, Katharine; Finkel, Richard; Birnkrant, David J; Case, Laura (2010).

„Diagnosis and management of Duchenne muscular dystrophy, part 1: diagnosis, and pharmacological and psychosocial management”The Lancet Neurology. 9 (1): 77. doi: 10.1016/s1474-4422(09)70271-6. Retrieved 12 April 2016.

 • Muntoni, F. (28 August 2001).

„Is a muscle biopsy in Duchenne dystrophy really necessary?”. Neurology. 57 (4): 574–575. doi: 10.1212/wnl.57.4.574. ISSN 0028-3878. PMID 11524463.

 • Drug Safety and Availability. 2014

„Duchenne Muscular Dystrophy Statement”. US FDA.

 • MedlinePlus Encyclopedia

Duchenne muscular dystrophy

External Links