Hipoplazia Nervului Optic (ONH) - Displazia Septo-Optica (SOD) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru ONH - SOD

Hipoplazia Nervului Optic (ONH) si Displazia Septo-Optic (Sindromul de Morsier) sunt doua dintre conditiile congenitale pentru care Unique Access poate oferi acces la un tratament inovator cu celule stem. Acest lucru ofera noi posibilitati de vindecare dincolo de optiunile de tratament traditionale.

De ce celulele stem functioneaza pentru Afectiunile Nervului Optic (ONH / SOD)?

Studii extensive privind eficacitatea transplantului cu celule stem au fost efectuate prin utilizarea unei varietati de surse de celule, cum ar fi celulele stem din sangele cordonul ombilical (UC-BSC), celulele stem mezenchimale derivate din sangele  cordonul ombilical (UCB-MSC), si celule stem mezenchimale derivate din maduva osoasa (BM-MSC).

Mecanisme

Celulele Stem Mezenchimale au fost folosite pentru a trata ONH si SOD (sindromul de Morsier) timp de aproximativ 10 de ani.Aceste celule stem pot imbunatati vederea prin urmatoarele mecanisme, bazate pe diferite caracteristici unice ale acestora:(1) Celule Stem Mezenchimale (CSM) au capacitatea de a se diferentia in celule neuronale si secreta factori neurotrofici, cum ar fi derivati din creier-factorul neurotrofic (BDNF), celule gliale derivate din factori neurotrofici (GDNF), care pot promova diferentierea celulelor altoite in celulele neuronale, inhiba apoptoza, pentru a imbunatati angiogeneza, suprima un infiltrat inflamator, si mentin supravietuirea celulara grefata.Aceste mecanisme ajuta nu numai in pastrarea vederii, ci, de asemenea, ajuta la imbunatatirea semnificativa a vederii pierdute prin regenerarea nervului optic si celulele ganglionare retiniene.Pentru a realiza acest lucru, celulele stem sunt injectate prin injectie intravenoasa, punctie lombara si / sau injectare in spatiul retrobulbar. Aceasta combinatie are ca rezultat directionarea mai eficient a celulelor in zonele afectate.

Imbunatatiri

Majoritatea pacientilor cu tulburari ale nervului optic au fost ajutati de Unique Access sa efectueze tratamente inovatoare, folosind celule stem mezenchimale (MSC), si au prezentat o buna ameliorare a acuitatii vizuale, campului vizual, sensibilitatea la lumina, vederea de noapte, strabism, si nistagmus. Mai mult decat atat, tratamentul cu celule stem a avut ca rezultat, in mod semnificativ incetinirea pierderii in continuare a vederii la pacientii cu afectiuni progresive.Pacientii cu Hipoplazia Nervului Optic (ONH) si Displazia Septo-Optic (Sindromul de Morsier) tratati cu celule stem, de obicei, observa imbunatatiri in urmatoarele domenii:
 • Acuitatea vizuala
 • Perceptia luminii
 • Camp vizual
 • Vedere nocturna
 • Colour visionVederea culorilor
 • Nistagmus

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.
 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Care este procedura pentru Injectarea retrobulbara?

Pasul 1

Pacientul are o pozitie culcat pe spate, iar apoi 3% o tinctura de iod si 75% alcool medical sunt aplicate cu grija pentru a dezinfecta pielea de marja pleoapei inferioare a arcadei orbitala inferioara, respectiv.

Pasul 2

Un ac canulat se introduce vertical 2 milimetri in cadranul dintre exterior 1/3 interiorul 2/3 marginea orbitala inferioara (daca injectia se face pe suprafata sacului conjunctival, pleoapa inferioara este mentinuta deschisa inainte de injectare si apoi acul este introdus in sacul conjunctival inferior in acelasi loc).

Pasul 3

Acul este trecut in aequator a globului ocular si apoi directionat spre directia nazala superioara pana cand se afla la aproximativ 3 centimetri in adancime. Operatorul trebuie sa impinga inapoi seringa pentru a se asigura ca nu exista nici o rupere a vaselor de sange, retragand stiletul, lasand canula de plastic in loc, si apoi injectand celulele stem in spatiul retrobulbar.

Pasul 4

Dupa injectare, canula de plastic este usor indepartata si glob va fi intermitent comprimat cu bandaje dezinfectate pentru cateva minute pentru a preveni hemoragia. Un bandaj corespunzator va fi aplicat in urmatoarele 24 de ore, pentru a reduce iritarea.
Visual

Care sunt anormalitatile comune ale nervului optic?

Exista o serie de anomalii ale nervului optic congenitale sau dobandite, care duc la pierderea vederii, de obicei, pana la punctul de orbire. Hipoplazia Nervului Optic este cea mai frecventa anomalie congenitala a nervului optic si poate aparea fie ca o anomalie izolata nervului optic sau in combinatie cu mezencefal si / sau anomalii hipofizare atunci cand acest termen este denumit colectiv ca Displazia Septo-Optica.Neuropatia Optica, de asemenea, cunoscuta sub numele de Atrofia Nervului Optic, este o alta cauza comuna de orbire si este cauzata de factori, fie genetici sau dobanditi, de exemplu, Neuropatia Ereditara Optica Leber (LHON) este o forma genetica de neuropatie optica in timp ce Nevrita Optica de Compresie, neuropatii traumatice Optice, Neuropatia Ischemica Optica sunt printre cele dobandite. Glaucomul este o alta cauza majora de atrofie optica, de asemenea, considerata si estimata a fi a doua cauza de orbire la nivel mondial.

Modalitati in care aceste conditii / afectiuni afecteaza corpul

Hipoplazia Nervului Optic (ONH) apare la 70% -80% din cazuri si, de obicei, este prima caracteristica pres-enting urmata de anomalii hormonale. Pot aparea si alte anomalii oculare, cum ar fi Nistagmus si Microftalmie. Displazia-Septo Optic (SOD), de asemenea, cunoscuta sub numele de Sindrom de Morsier, se caracterizeaza prin Hipoplazia Nerv Optic (ONH), Hipoplazia Pituitara si anomalii, cum ar fi absenta septum pellucidum si corpus collasum agenesis.Deficitul neurologic este comun variind de la retard global la deficite focale, cum ar fi epilepsie sau hemipareza. Neuropatia Traumatica Optica, Nevrita Optica si Neuropatia Ischemica Optica duc, de asemenea, la pierderea vederii, dar de obicei nu sunt asociate cu alte anomalii.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

References

 • Tornqvist, Kristina, Anders Ericsson, and Bengt Kallen (2002).

„Optic nerve hypoplasia: risk factors and epidemiology.”Acta Ophthalmogical Scandinavica. PMID 12059870.

 • Stefanatos GA (2008).

„Regression in autistic spectrum disorders”. Neuropsychol Rev. 18 (4): 305–19. doi: 10.1007/s11065-008-9073-y. PMID 18956241

 • Autism Spectrum Disorder, 299.00 (F84.0).

In: American Psychiatric Association. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fifth Edition. American Psychiatric Publishing; 2013.

 • Chaste P, Leboyer M (2012).

„Autism risk factors: genes, environment, and gene-environment interactions” Dialogues in Clinical Neuroscience. 14: 281–92. PMC 3513682. PMID 23226953.

 • Arndt TL, Stodgell CJ, Rodier PM (2005).

„The teratology of autism”. Int J Dev Neurosci. 23 (2–3): 189–99. doi: 10.1016/j.ijdevneu.2004.11.001. PMID 15749245.

 • Rutter M (2005).

„Incidence of autism spectrum disorders: changes over time and their meaning”. Acta Paediatr. 94 (1): 2–15. doi: 10.1111/j.1651-2227.2005.tb01779.x. PMID 15858952.

 • Levy SE, Mandell DS, Schultz RT (2009).

„Autism”. Lancet. 374 (9701): 1627–38. doi: 10.1016/S0140-6736(09)61376-3. PMC 2863325. PMID 19819542.

 • Johnson CP, Myers SM (2007).

„Identification and evaluation of children with autism spectrum disorders”. Pediatrics. 120 (5): 1183–215. doi: 10.1542/peds.2007-2361. PMID 17967920.
Archived from the original on 8 February 2009.

 • Helt M, Kelley E, Kinsbourne M, Pandey J, Boorstein H, Herbert M, Fein D (2008).

„Can children with autism recover? if so, how?”. Neuropsychol Rev. 18 (4): 339–66. doi: 10.1007/s11065-008-9075-9. PMID 19009353.

 • Silverman C (2008).

„Fieldwork on another planet: social science perspectives on the autism spectrum”. Biosocieties. 3 (3): 325–41. doi: 10.1017/S1745855208006236.