Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV)

Unique Access ofera acces la un protocol de tratament extensiv pentru Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV), care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, recuperare medicala extinsa, si multe terapii de sustinere. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale, cu terapiile fizice si profesionale sistematice, a ajutat pacientii tratati anterior sa inregistreze progrese semnificative legate de paralizia lor.

De ce functioneaza Celulele Stem pentru Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV)

Traumatismele mecanice la maduva spinarii de multe ori duc la leziuni ireversibile. Atunci cand axonii din sistemul nervos central sunt raniti acestia arata un raspuns de regenerare foarte slab si rezulta paralizie completa sau partiala.

Tratamentul actual pentru Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV) este limitat la administrarea de doze mari de steroizi pentru a preveni edemul din cordonul ombilical si pentru a reduce raspunsul inflamator secundar, dar cu putina eficacitate. Cu toate acestea, cercetarile ample au fost facute in ultimii zece ani pentru a studia si a stabili eficacitatea tratamentului celulelor stem in tratarea leziunilor maduvei spinarii.

Celulele Stem Mezenchimale (CSM) sunt cel mai bun tip de celule stem datorita sigurantei lor dovedite, capacitatea de a reglementa echilibrarea sistemului imunitar fata de prejudiciu, precum si de se diferentia in diferite tipuri de celule, inclusiv neuroni si astrocite. Acestea au fost utilizate in tratamentul clinic al pacientilor cu LCV din 2005.

Imbunatatiri

Studiile recente realizate de diferiti oameni de stiinta conduc la concluzia ca transplantul de Celule Stem rezulta in recuperarea functionala a Leziunilor Coloanei Vertebrale (LCV).

Cei mai multi pacienti cu Leziuni ale Coloanei Vertebrale (LCV) tratati cu terapia cu celule stem si terapii de sustinere, inclusiv recuperare medicala, inregistreaza imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • imbunatatirea senzatiilor
 • functia motorie imbunatatita
 • masa si forta musculare imbunatatita
 • imbunatatirea echilibrului si a coordonarii
 • controlul intestinului si a vezicii urinare
 • durerea neuropata imbunatatita
 • functia sexuala imbunatatita
 • a crescut capacitatea de sudoare
 • reducerea spasticitatii si mai multe.

Mecanisme

Inlocuirea neuronilor bolnavi sau pierduti se poate face prin transplantul de celule stem.

Ea are si alte roluri de fond prin efecte paracrine, inclusiv livrarea de molecule, cum ar fi factorii prosurvival, factorii angiogenici, factori de crestere a celulelor stem si citokine, care realizeaza urmatoarele:

(1) modularea raspunsului imun;
(2) induce descompunerea enzimatica, pentru a reduce inflamatia, cicatrici si eliminarea resturilor celulare;
(3) limitarea prejudiciului secundar prin protejarea neuronilor;
(4) promovarea regenerarii celulelor stem endogene;
(5) angiogeneza, cu mai mult furnizarea fluxului sangvin, care este necesar pentru recuperarea optima;
(6) imbunatatirea vindecarii ranilor;
(7) furnizarea unui „releu” electric pe baza de celule intre neuronii de mai sus si de mai jos a zonei afectate; pentru a ameliora in cele din urma deteriorare clinica.

Esta imagen muestra como las células madre activas, después de una inyección intravenosa, cruzan la barrera hematoencefálica para llegar a la parte del cerebro que está dañada.

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Stimularea Epidurala este Tratamentul Revolutionar pentru SCI (Traumatism Vertebro-Medular)

Unique Access Medical, furnizeaza cu mandrie accesul la un tratament revolutionar pentru pacientii paralizati. Implanturi si interventii chirurgicale inovatoare, celule stem de inalta calitate, program extins de recuperare medicala, si multe terapii de sustinere, fac acest lucru sa fie cea mai buna optiune de tratament disponibil astazi.

inovatiacelulelorstem.com, in colaborare cu Unique Access Medical, furnizeaza cu mandrie accesul la un tratament revolutionar pentru pacientii paralizati. Niciodata, in trecut, pacientii cu leziuni ale maduvei spinarii, nu au avut o sansa de a-si recapata miscarile voluntare ale picioarelor, sa se ridice in picioare din nou, sau chiar sa mearga din nou. Este mult de lucru, dar in cele din urma exista o reala speranta!
 

Pachetul de tratament revolutionar include implantarea unui dispozitiv electronic, implantat chirurgical, care trimite curenti electrici la partea inferioara a maduvei spinarii. Acesta, in principiu functioneaza ca un amplificator pentru a ajuta la transmiterea semnalelor (by-pass) la partea prejudiciului. Comenzile si semnalele trimise de la creier ajung la zonele mai jos de leziune, si la membrele inferioare.

Unique Access Medical a preluat aceasta abordare si a ridicat-o la un nou nivel, prin introducerea de celule stem si alte terapii puternice de sustinere.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Ce reprezinta Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV) ?

Maduva spinarii actioneaza ca releul principal pentru semnale intre creier si partea inferioara a corpului.

Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV) sunt cel mai frecvent cauzate de un traumatism de mare energie, cum ar fi in urma unui sport sau accidente de circulatie, iar majoritatea indivizilor afectati sunt adulti tineri. Bazat pe reteaua de informare a Leziunilor Coloanei Vertebrale (LCV), 300.000 de oameni sufera de leziuni ale coloanei vertebrale in Statele Unite, in timp ce in fiecare an, exista relatari, sunt inregistrate aproape 11.000 de cazuri noi.

Cu toate ca speranta de viata este aproape normala la pacientii cu leziuni cronice ale coloanei vertebrale, acest lucru de multe ori duce la deficite prelungite, insotite de paralizie partiala sau totala si pierderea sensibilitatii si a controlului autonom al sistemului nervos sub nivelul prejudiciului. Prejudiciul primar este primul pentru a determina rezultatul si mai tarziu ischemie, anoxie, formarea de radicali liberi si excitotoxicitatea care apar dupa un prejudiciu, care sunt procese secundare.

References

 • Sabapathy, V.; Tharion, G.; Kumar, S. (2015).

„Cell Therapy Augments Functional Recovery Subsequent to Spinal Cord Injury under Experimental Conditions”. Stem Cells International. 2015: 132172. doi: 10.1155/2015/132172. PMID 26240569.

 • Yu, W.Y.; He, D.W. (2015).

„Current trends in spinal cord injury repair” – (PDF). European Review for Medical and Pharmacological Sciences. 19 (18): 3340–44. PMID 26439026.

 • Office of Communications and Public Liaison, National Institute of Neurological Disorders and Stroke, eds. (2013).

Spinal Cord Injury: Hope Through Research. National Institutes of Health.

 • Ho, C.H.; Wuermser, L.A.; Priebe, M.M.; Chiodo, A.E.; Scelza, W.M.; Kirshblum, S.C. (2007).

„Spinal Cord Injury Medicine. 1. Epidemiology and Classification”. Archives of Physical Medicine and Rehabilitation. 88 (3): S49–54. doi: 10.1016/j.apmr.2006.12.001PMID 17321849.

 • Kabu, S.; Gao, Y.; Kwon, B.K.; Labhasetwar, V. (2015).

„Drug delivery, cell-based therapies, and tissue engineering approaches for spinal cord injury”. Journal of Controlled Release. 219: 141–54. doi: 10.1016/j.jconrel.2015.08.060. PMID 26343846.

 • Totoiu MO, Keirstead HS. Spinal cord injury is accompanied by Chronic progressive demyelination.
  J. Comp. Neurol. 2005. 486, 373–383.
 • Fitch MT, SilverJ.CNS injury, glial scars, and inflammation: inhibitory extracellular matrices and regeneration failure.
  Exp. Neurol. 2008. 209, 294–301.
 • Baptiste DC, Fehlings MG. Update on the treatment of spinal cord injury.
  Prog. Brain Res. 2007,161, 217–233.
 • Myckatyn TM, Mackinnon SE, McDonald JW. Stem cell transplantation and other novel techniques for promoting recovery from spinal cord injury.
  Transpl Immunol 2004; 12: 343–358
 • Choi J, Jung S, Kim S, et al. Effects of mesenchymal stem cell transplantation on functional recovery following spinal hemisection Program No. 438.11. In: 2005
  Abstract Viewer/Itinerary Planner, Washington, DC, WA, USA: Society for Neuroscience