Retinita Pigmentara / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Retinita Pigmentara

Unique Access ofera acces la un protocol de tratament extins pentru Retinita Pigmentara care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, factori de crestere a celulelor stem, recuperare medicala extinsa, si multe terapii de sustinere si suplimente. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale cu medicina functionala a ajutat pacientii sa realizeze imbunatatiri semnificative.

De ce celulele stem functioneaza pentru Degenerarea Retiniana?

Domeniul terapiei pe baza de celule stem detine un mare potential pentru tratamentul pentru Degenerarea Retiniana.

Multe studii sugereaza ca celulele stem, cum ar fi celulele stem derivate din sangele cordonului ombilical (UCB-SC), celulele stem mezenchimale din cordonul ombilical (UCMSC) si celule stem mezenchimale derivate din maduva osoasa (BM-MSC) au capacitatea de a regenera fotoreceptori pierduti si neuronii retinei si imbunatati vederea.

Mechanisms

Urmatorul mecanism de actiune este posibil in recuperarea celulelor retinei. Celulele stem secreta factori neurotrofici, cum ar fi BDNF, GDNF care pot promova diferentierea celulelor grefate in celule neuronale si ganglionare retiniene, inhiba apoptoza, imbunatatesc angiogeneza, suprima stimulii inflamatorii si promoveaza supravietuirea celulara grefata.Celulele stem promoveaza diferentierea celulara si ofera un raspuns rapid impotriva prejudiciului, ischemiei si degenerarii. Celulele stem mezenchimale au efecte paracrine care cresc angiogeneza, reduc inflamarea, au efecte anti-apoptotice si chemotactici semnalizare, promoveaza remodelarea benefica matricei extracelulare, promoveaza activarea celulelor stem rezidente si repara pigmentul epiteliului retinian.

Imbunatatiri

Majoritatea pacientilor cu distrofii retiniene si conditiile retiniene conexe, cum ar fi Retinopatia de Prematuritate pe care Unique Access i-a ajutat sa primeasca tratamentele unice inovatoare, folosind celule stem adulte derivate din cordonul ombilical arata imbunatatiri mari, inclusiv crsterea acuitatii vizuale, imbunatatirea campului vizual, sensibilitatii la lumina si vederea de noapte.

Mai mult decat atat, progresia bolii a fost incetinita in mod semnificativ, dupa tratamentul cu celule stem, fapt care rezulta in conservarea vederii pentru ani de zile.

Pacientii cu Retinita Pigmentara tratati cu celule stem observa de obicei imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • Acuitatea vizuala
 • Perceptia luminii
 • Campul vizual
 • Vedere nocturna
 • Distingerea culorilor
 • Nistagmus

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Care este procedura pentru Injectarea retrobulbara?

Pasul 1

Pacientul are o pozitie culcat pe spate, iar apoi 3% o tinctura de iod si 75% alcool medical sunt aplicate cu grija pentru a dezinfecta pielea de marja pleoapei inferioare a arcadei orbitala inferioara, respectiv.

Pasul 2

Un ac canulat se introduce vertical 2 milimetri in cadranul dintre exterior 1/3 interiorul 2/3 marginea orbitala inferioara (daca injectia se face pe suprafata sacului conjunctival, pleoapa inferioara este mentinuta deschisa inainte de injectare si apoi acul este introdus in sacul conjunctival inferior in acelasi loc).

Pasul 3

Acul este trecut in aequator a globului ocular si apoi directionat spre directia nazala superioara pana cand se afla la aproximativ 3 centimetri in adancime. Operatorul trebuie sa impinga inapoi seringa pentru a se asigura ca nu exista nici o rupere a vaselor de sange, retragand stiletul, lasand canula de plastic in loc, si apoi injectand celulele stem in spatiul retrobulbar.

Pasul 4

Dupa injectare, canula de plastic este usor indepartata si glob va fi intermitent comprimat cu bandaje dezinfectate pentru cateva minute pentru a preveni hemoragia. Un bandaj corespunzator va fi aplicat in urmatoarele 24 de ore, pentru a reduce iritarea.

Ce inseamna Degenerarea Retinei si alte tulburari conexe?

Afectiunea Degenerarea Retiniana (RD), vizeaza fotoreceptorii sau Epiteliul Pigmentar Retinian adiacent (EPR) si afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Degenerarea Retiniana (RD), se gaseste sub multe forme diferite, cum ar fi Retinita Pigmentara, legate de varsta, Degenerarea Maculei (AMD), Degenerescenta Maculara juvenila (de asemenea, cunoscut sub numele de boala Stargardt) si Sindromul Congenital Amau Leber (LCA).Retinopatia de Prematuritate, desi, nu este o degenerare a retinei, este o alta cauza principala de orbire la copiii prematuri.

Moduri in care afectiunile afecteaza corpul

Legat de varsta, Degenerarea Maculei (AMD) este cauza principala a pierderii, ireversibile, vederii, in tarile dezvoltate. Istoria naturala a AMD este progresiva, cu pierderea progresiva a functiei vizuale care poate dura pe timp de multi ani. Sunt cunoscute doua tipuri de AMD: AMD uscata si umeda. Forma uscata sau nonexudative reprezinta aproximativ 90% din toate cazurile. La 10-15% dintre pacientii cu AMD uscata, deteriorarea este mai rapida si extensiva si sufera pierderi semnificative ale vederii din cauza atrofiei geografice. AMD umeda este caracterizata prin neovascularizarea coroidian (CNV) si nu este foarte comuna.

Retinita Pigmentara reprezinta un grup de boli ereditare orbitoare care rezulta din pierderea fotoreceptorilor, in principal tijelor, si al doilea, conurilor care mediaza vederea centrala. Degenerarea Retiniana este cea mai frecventa mostenita in intreaga lume si este caracterizata prin depozite de pigment predominant retinei periferice si printr-o economisire relativa a retinei centrale. Manifestarile tipice sunt prezente intre adolescenta si maturitatea timpurie, cu o mare probabilitate devastatoare a pierderii vederii.

Boala Stargardt este cea mai comuna forma mostenita „minor” de Degenerescenta Maculara. Copiii incep de obicei se confrunta cu pierderea vederii centrale intre 6 si 12 ani. Cu toate ca vederea periferica ramane neschimbata, pacientii cu boala Stargardt experimenteaza, de obicei, insuficienta vederii centrale, rapid si sever.

Leber Amauroza Congenital (LCA) se caracterizeaza prin insuficienta vederii moderata-sever – identificata la sau in decurs de cateva luni dupa nastere, Nistagmus infantil, raspunsurile pupilare lente, si raspunsurile electronografice absente sau slab inscriptibile timpuriu in viata. Retinopatie de Prematuritate, desi nu este o conditie degenerativa a retinei, afecteaza in mod direct retina si rezulta in cicatrizarea retinei si dezlipiri, si este o cauza principala de orbire la copiii nascuti prematur.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

Referencias

 • Shintani, Kelly; Shechtman, Diana L.; Gurwood, Andrew S. (2009).

„Review and update: Current treatment trends for patients with retinitis pigmentosa”. Optometry. 80 (7): 384–401. doi: 10.1016/j.optm.2008.01.026. PMID 19545852.

 • Hartong, Dyonne T; Berson, Eliot L; Dryja, Thaddeus P (2006).

„Retinitis pigmentosa”. The Lancet. 368 (9549): 1795–1809. doi: 10.1016/S0140-6736(06)69740-7. PMID 17113430.

 • Daiger, S P; Sullivan, L S; Bowne, S J (2013).

„Genes and mutations causing retinitis pigmentosa”Clinical Genetics. 84 (2): 132–41. doi: 10.1111/cge.12203. PMC 3856531. PMID 23701314.

 • Rivolta, C.; Sharon, D; Deangelis, M. M.; Dryja, T. P. (2002).

„Retinitis pigmentosa and allied diseases: Numerous diseases, genes, and inheritance patterns”. Human Molecular Genetics. 11 (10): 1219–27. doi: 10.1093/hmg/11.10.1219PMID 12015282.

 • Mendes HF, van der Spuy J, Chapple JP, Cheetham ME (April 2005).

„Mechanisms of cell death in rhodopsin retinitis pigmentosa: implications for therapy”. Trends in Molecular Medicine. 11 (4): 177–185.  doi: 10.1016/j.molmed.2005.02.007. PMID 15823756.

 • Chang S, Vaccarella L, Olatunji S, Cebulla C, Christoforidis J (2011).

„Diagnostic Challenges in Retinitis Pigmentosa: Genotypic Multiplicity and Phenotypic Variability”. Current Genomics. 12: 267–75. doi: 10.2174/138920211795860116. PMC 3131734. PMID 22131872.

 • Hartong DT, Berson EL, Dryja TP (November 2006).

„Retinitis pigmentosa”. The Lancet. 368 (9549): 1795–1809. doi: 10.1016/S0140-6736(06)69740-7. PMID 17113430.

 • Bainbridge JW, Smith AJ, Barker SS, et al. (May 2008).

„Effect of gene therapy on visual function in Leber’s congenital amaurosis”. N. Engl. J. Med. 358 (21): 2231–9. doi: 10.1056/NEJMoa0802268. PMID 18441371.