Scleroza Multiple (SM) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Scleroza Multipla (SM)

Unique Access ofera acces la un protocol extensiv de tratament pentru Scleroza Multipla (SM) care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, de recuperare extinse, precum si multe terapii de sustinere si suplimente naturiste. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale cu medicina functionala ajuta pacientii sa realizeze imbunatatiri semnificative.

De ce celulele stem functioneaza pentru Scleroza Multipla (SM)

Cercetarile ample ale organizatiilor de cercetari multiple pe parcursul ultimului deceniu au dus la concluzia ca transplantul de celule stem este cel mai promitator tratament nu numai pentru a imbunatati starea dar si pentru a preveni complicatiile secundare dar, de asemenea, pentru a reversa leziunile neurologice.

Mai mult decat atat, celulele stem reglementeaza raspunsul sistemului imunitar impotriva celulelor nervoase si elibereaza factori de creștere care promoveaza cresterea celulara, diferentierea si stimuleaza celulele stem proprii ale creierului pentru a accelera procesul de recuperare.

Mecanisme

Cercetarile recente publicate au aratat ca tratamentul cu celulele stem mezenchimale (MSC) este un remediu potential ca si tratament pentru pacientii cu Scleroza Multipla (SM) ..

Mecanismele de functionare a celulelor stem mezenchimale (MSC) pentru Scleroza Multipla (SM) se bazeaza pe urmatoarele aspecte:
(1) Celule Stem Mezenchimale (CSM) isi exercita functiile lor imunomodulatoare numeroase asupra celulelor sistemului imunitar, inclusiv celulele T, celule B, celule NK si celule dendritice (DCS).
(2) Celulele stem mezenchimale (CSM) pot proteja axonilor si imbunatati supravietuirea neuronala, eventual prin efecte anti-apoptotice, efecte anti-oxidante, sau eliberarea de factori trofici.
(3) Celule stem mezenchimale (CSM) pot induce neurogeneza endogena si oligodendrogeneza.
(4) Celulele stem mezenchimale (CSM) pot reduce productia de citokine proinflamatorii si chemokine.
(5) Celulele stem mezenchimale (CSM), de asemenea, par a reduce formarea de cicatrice gliotica – glioza care reprezinta un obstacol major pentru repararea spontana.

Imbunatatiri

Unique Access ofera accesul pacientilor cu Scleroza Multipla (SM) la tratamentele inovatoare, utilizand combinatia de celule stem mezenchimale (MSC), terapiile de sustinere si recuperare medicala. Ei au inregistrat imbunatatiri vizibile ale functiei motorii, senzatiilor, controlul intestinului si a vezicii urinare, tonusul muscular si forta, echilibrul si coordonare, vedere, memorie si cunoastere. In plus, progresia bolii a fost observata sa fie incetinita in mod semnificativ dupa tratament.

Pacientii cu Scleroza Multipla (SM) tratati cu celule stem observa de obicei imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • Functia motorie
 • Sensibilitate
 • Echilibrul
 • Coordonare
 • Durerea neuropata
 • Oboseala
 • Vederea
 • Tremur
 • Controlul vezicii urinare si intestinului si mai multe

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure.

Suntem independenti cu un departament medical intern.

Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem. 

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

Ce este de Scleroza Multipla (SM)?

Scleroza Multipla (SM) este o boala neurologica comuna si o cauza majora de handicap, care afecteaza in special adultii tineri. Aceasta este caracterizata de patch-uri de leziuni care apar in creier si maduva spinarii, cu pierderea tecii de mielina – materialul izolator in jurul fibrelor nervoase, care permite conductia normala a impulsurilor nervoase. Scleroza Multiple (SM) afecteaza peste 2 milioane de oameni la nivel mondial si prezinta o prejudecata clara de gen, femeile fiind afectate de doua ori mai mult decat barbatii.

Etiologia sclerozei multiple (SM) este inca necunoscuta; in general, se crede ca boala se va dezvolta la indivizii susceptibili genetic, ca urmare a unui raspuns autoimun directionat impotriva componentelor mielinei. Un agent de mediu sau eveniment (virus, bacterie, produse chimice, lipsa de expunere la soare), a fost ipoteza de a actiona in mod concertat cu o predispozitie genetica specifica care duce la disfunctii ale sistemului imunitar.

Moduri in care Scleroza Multipla afecteaza corpul

Scleroza Multipla (SM) afecteaza in principal adultii tineri si conduce la deficiente fizice si cognitive severe. Sclerozei multiple (SM) urmeaza un curs recurent-remisiva (RR), in 85% si un curs primar progresiva (PP), la 15% dintre pacienti. La majoritatea pacientilor RR, progresia secundara (SP) are loc dupa un interval mediu de 19 de ani, cu recidive care persista in 40% din cazuri.

In general, pacientii cu Scleroza Multipla (SM) isi pierd capacitatea de a merge in mod independent, la o varsta medie de 63 de ani, dar 1-3% dintre pacienti sufera de forma maligna a sclerozei multiple (SM) si ajung la acest nivel de handicap numai in cateva saptamani sau luni. Scleroza Multipla (SM), de asemenea, duce la tulburari vizuale, pierderea sensibilitatii, de vorbire si disfunctiei deglutitiei, intestinului si incontinentei vezicii urinare, si disfunctie erectila.

Multiple Sclerosis (MS) Infographic

Referencias

 • National Institute of Neurological Disorders and Stroke. November 19, 2015.

„NINDS Multiple Sclerosis Information Page”. Retrieved 6 March 2016.

 • Compston A, Coles A (October 2008).

Compston A, „Multiple sclerosis”. Lancet. 372 (9648): 1502–17. doi: 10.1016/S0140-6736(08)61620-7. PMID 11955556.

 • Tsang BK, Macdonell R (December 2011).

„Multiple sclerosis- diagnosis, management and prognosis”. Australian family physician. 40 (12): 948–55. PMID 22146321.

 • Berer K, Krishnamoorthy G (April 2014).

„Microbial view of central nervous system autoimmunity”. FEBS Letters. S0014-5793 (14): 00293–2. doi:10.1016/j.febslet.2014.04.007. PMID 24746689.

 • Milo R, Kahana E (March 2010).

„Multiple sclerosis: geoepidemiology, genetics and the environment”. Autoimmun Rev. 9 (5): A387–94.
doi: 10.1016/j.autrev.2009.11.010. PMID 19932200.

 • Cohen JA (July 2009).

„Emerging therapies for relapsing multiple sclerosis”. Arch. Neurol. 66 (7): 821–8. doi: 10.1001/archneurol.2009.104. PMID 19597083.

 • Marrie RA (December 2004).

„Environmental risk factors in multiple sclerosis aetiology”. Lancet Neurol. 3 (12): 709–18. doi: 10.1016/S1474-4422(04)00933-0. PMID 15556803.

 • Pugliatti M, Sotgiu S, Rosati G (July 2002).

„The worldwide prevalence of multiple sclerosis”. Clin Neurol Neurosurg. 104 (3): 182–91.
doi: 10.1016/S0303-8467(02)00036-7. PMID 12127652.

 • Edward T. Bope; Rick D. Kellerman (22 December 2011).

Conn’s Current Therapy 2012: Expert Consult – Online and Print. Elsevier Health Sciences. pp. 662–. ISBN 1-4557-0738-4.