Scleroza Primara Laterala Amiotrofica (PLS) / Terapia cu Celule Stem

Gasesti cel mai bun tratament cu celule stem pentru Scleroza Laterala Primara (PLS)

Unique Access ofera acces la un protocol amplu de tratament pentru Scleroza Laterala Primara (PLS), care utilizeaza cantitati mai mari de celule stem, factori de crestere a celulelor stem, recuperare medicala extinsa, si multe terapii de sustinere si suplimente. Aceasta combinatie eficienta a celor mai avansate tehnologii medicale cu medicina functionala a ajutat pacientii sa realizeze imbunatatiri semnificative.

De ce celulele stem functioneaza pentru Scleroza Laterala Primara (PLS)?

Terapia cu celule stem este considerata a fi o metoda alternativa pentru tratarea Scleroza Laterala Primara (PLS) si alte tulburari neurodegenerative. Transplantul de celule stem este o strategie terapeutica potentiala nu doar prin inlocuirea de celule, ci si prin modificarea mediului neuronal motor extracelular, printr-un efect trofic si neuroprotector. Au fost luate in considerare o varietate de surse de celule pentru terapia celulara.Unique Access ofera acces la cele mai bune protocoale de tratament cu celule stem folosind doze mai mari de celule stem mezenchimale (MSC) pentru a trata Scleroza Laterala Primara (PLS). Multi dintre pacientii tratati au prezentat imbunatatiri majore ale functiei motorii, tonusul muscular si forta, vorbire si inghitire, echilibru si coordonare, precum si abilitati motorii fine si grosiere. In plus, progresia bolii a fost raportata a fi incetinita in mod semnificativ dupa transplantul de celule stem.

Mecanisme

Celulele Stem Mezenchimale (CSM) reprezinta un foarte bun tip de celule, multipotente pentru terapia cu celule stem pentru PLS, datorita plasticitatii mare si capacitatea lor de a furniza tesutului gazda cu factori de crestere si de a modula sistemul imunitar al gazdei.

Transplantul de elulele stem mezenchimale (CSM) creste supravietuirea neuronilor, si previne glioza, deoarece microglia si strocitele sunt tinta si cauza neuroinflamatiei, iar celulele stem mezenchimale (CSM) pot salva neuroni si oligodendrocitele de la apoptoza, prin eliberarea de molecule trofice si anti-apoptotice , avand ca rezultat inducerea unui micromediu neuroprotector.

In plus, celulele stem mezenchimale (CSM) pot promova proliferarea si maturarea celulelor precursoare neurale locale, fapt care duce la diferentierea acestora in neuroni maturi si oligodendrocitele.

Imbunatatiri

Pacientii cu Scleroza Laterala Primara (PLS), tratati cu celule stem, de obicei, observa imbunatatiri in urmatoarele domenii:

 • Functia motorie
 • Echilibru
 • Coordonare
 • Durerea neuropata
 • Oboseala
 • Tremor
 • Vorbire
 • Deglutitie
 • Incetinirea progresiei si mai mult

Promisiunea noastra

Noi credem ca exista intotdeauna o speranta reala si ca pacientii merita sa aiba acces la tratamente eficiente si sigure. Suntem independenti cu un departament medical intern. Noi combinam spitalele acreditate la nivel international, tratamentele de ultima generatie, si produsele si serviciile UNICE care sunt integratoare si eficiente pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile ale tratamentului.

Celule Stem

In ceea ce priveste celulele stem ne vom asigura ca pacientul va primi tipul corect si necesar de celule stem, calitatea, cantitatea si viabilitatea. Partenerul nostru exclusiv de cercetare garanteaza o viabilitate de celule stem de 95%, in mai multe preparate injectabile care au o viabilitate uluitoare de 98-99%.

Terapii aditionale & Remedii

Noi o sa ne asiguram ca pacientul primeste programele de sustinere / remedii, terapii, recuperare medicala, detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, necesare pentru a obtine maximum din tratamentul cu celule stem.

 • Terapie hiperbarica (HBOT)
 • Acupunctura
 • Aqua terapie (in bazin)
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Stimularea Magnetica Transcraniana (rTMS)
 • Hemo Terapie cu Oxigen (HOT)
 • IV Vitamine
 • Suplimente Imunostimulatoare (de exemplu, GcMAF)
 • Dieta & Consultatii speciale

Spitalul partener

Tratamentul va avea loc intr-un spital acreditat la nivel international, si NU intr-un hotel sau o clinica. Acest lucru este important pentru siguranta si ingrijirea pacientului, si faptul ca pacientul va avea acces la toate departamentele specializate si medicii specialisti, care vor creste si mai mult eficienta tratamentelor.

Cele mai bune tratamente cu celule stem prin inovatiacelulelorstem.com

List of improvements

Ce este Scleroza Laterala Primara (PLS)?

Scleroza Laterala Primara (PLS) este o boala rara, usor progresiva, neurodegenerativa cauzata de pierderea de neuroni motor, si este caracterizata prin spasticitate si blocarea articulatiilor. In prezent, nu este un test clinic pentru Scleroza Laterala Primara (PLS).

Ca si in cazul altor Boli ale Neuronului Motor (MNDs), Scleroza Laterala Primara a bolii neuronului motor este incurabila, dar cu toate acestea, tratamentul cu celule stem poate controla in mod semnificativ boala si incetineasca progredia bolii, simptomele si conditiile secundare in vederea imbunatatirii calitatii vietii pacientilor.

References

 • Grace GM, Orange JB, Rowe A, Findlater K, Freedman M, Strong MJ (2011).

„Neuropsychological Functioning in PLS: A Comparison with ALS”. The Canadian Journal of Neurological Sciences. 38 (1): 88–97. PMID 21156436.

 • Tartaglia MC, Rowe A, Findlater K, Orange JB, Grace G, Strong MJ (2007).

„Differentiation between primary lateral sclerosis and amyotrophic lateral sclerosis: examination of symptoms and signs at disease onset and during follow-up”. Arch. Neurol. 64(2): 232–6. doi: 10.1001/archneur.64.2.232. PMID 17296839

 • Grace GM, Orange JB, Rowe A, Findlater K, Freedman M, Strong MJ (2011).

„Neuropsychological Functioning in PLS: A Comparison with ALS”. The Canadian Journal of Neurological Sciences. 38 (1): 88–97. PMID 21156436.

 • Tartaglia MC, Rowe A, Findlater K, Orange JB, Grace G, Strong MJ (2007).

„Differentiation between primary lateral sclerosis and amyotrophic lateral sclerosis: examination of symptoms and signs at disease onset and during follow-up”. Arch. Neurol. 64(2): 232–6. doi: 10.1001/archneur.64.2.232. PMID 17296839