Afectiuni Tratabile cu Celule Stem

S-a dovedit a beneficia o gama larga de afectiuni tratabile cu Celule Stem

Tratamentul pt Autism - cea mai buna terapie cu celule stem

Autism

Autismul apare de obicei inainte de varsta de trei ani si este de patru ori mai probabil sa apara la baieti decat la fete.

Mai multe zone ale creierului au fost implicate in geneza autismului, dar baza neurobiologica de tulburare ramane inca neinteleasa.

Cititi mai mult »
Esclerosis Múltiple

Scleroza Multipla

Pacientii cu Scleroza Multipla (MS) isi pierd capacitatea de a merge in mod independent, la o varsta medie de 63 de ani, dar 1-3% dintre pacienti sufera de forma maligna a sclerozei multiple (SM) si ajung la acest nivel de handicap numai in cateva saptamani sau luni.

Cititi mai mult »
Enfermedad Renal

Boli Renale

Obiectivele terapeutice in nefrologie sunt reducerea prejudiciului, intarzierea progresiei sau evitarea terapiei de substitutie renala constand fie transplant renal sau dializa. Recent, au aparut noi strategii terapeutice pentru repararea tesuturilor si una dintre cele mai promitatoare abordari este utilizarea de celule stem pentru a reduce prejudiciul in Insuficienta Renala Cronica (IRC)

Cititi mai mult »
Cirrosis Hepática

Ciroza Hepatica

Pacientii cu Ciroza Hepatica tratati cu celule stem mezenchimale (CSM), au inregistrat imbunatatiri vizibile ale functiei hepatice si a simptomelor asociate. Mai mult decat atat, progresia bolii a fost incetinita in mod semnificativ dupa transplantul de celule stem. Celulele stem mezenchimale (CSM) au capacitatea de a se diferentia intr-o varietate de celule functionale inclusiv celule hepatice (hepatocite).

Cititi mai mult »
Lesión Cerebral Traumática

Traumatism Cerebral

Metodele noi de tratament ajuta la reducerea leziunilor cerebrale prin intermediul neuroprotectiei si promovarii remodelarii creierului prin angiogeneza, neurogeneza, si sinaptogeneza cu scopul final de imbunatatire a rezultatelor, functionale ale pacientilor cu leziuni post-traumatice ale creierului (TBI).

Cititi mai mult »
Distrofia Muscular

Distrofia Musculara

Distrofia Musculara (MD) este un grup de tulburari musculare progresive mostenite, care sunt caracterizate prin slabiciune musculara, emaciere si degenerare. Unele forme de distrofie musculara (MD) pot afecta, de asemenea, alte organe ale corpului, cum ar fi inima, tractul gastrointestinal si creierul.

Cititi mai mult »
Lesión de la Médula Espinal

Leziuni ale Coloanei Vertebrale

Leziunile Coloanei Vertebrale (LCV) sunt cel mai frecvent cauzate de un traumatism de mare energie, cum ar fi in urma unui sport sau accidente de circulatie, iar majoritatea indivizilor afectati sunt adulti tineri. Bazat pe reteaua de informare a Leziunilor Coloanei Vertebrale (LCV), 300.000 de oameni sufera de leziuni ale coloanei vertebrale in Statele Unite, in timp ce in fiecare an, exista relatari, sunt inregistrate aproape 11.000 de cazuri noi.

Cititi mai mult »
Atrofia del Nervio Óptico

Atrofia Nervului Optic

Pentru pacientii care sufera de leziuni ale nervului optic sau Atrofia Nervului Optic (ONA), acest tratament poate restaura unele fibre si celulele nervului optic, si in cele din urma pot imbunatati vederea, campul vizual si capacitatea de diferentiere a culorilor.

Cititi mai mult »
Accidente Cerebrovascular

Accident Vascular Cerebral

Accidentul vascular cerebral este cea mai frecventa cauza a insuficientei neurologice la pacientii varstnici. Rezulta din lipsa alimentarii cu sange a creierului sau hemoragii ale creierului si conduce la disfunctii motorii, spasticitate, tulburari cognitive, de vorbire si tulburari de inghitire si pierderi de memorie.

Cititi mai mult »
Esclerosis Lateral Primaria (ELP)

Scleroza Primara Laterala Amiotrofica (PLS)

Terapia cu celule stem este considerata a fi o metoda alternativa pentru tratarea Sclerozei Laterale Primare (PLS) si altor tulburari neurodegenerative. Transplantul de celule stem este o strategie terapeutica potentiala nu doar prin inlocuirea de celule, ci si prin modificarea mediului neuronal motori extracelular, printr-un efect trofic si neuroprotector.

Cititi mai mult »
Parálisis Cerebral

Paralizie Cerebrala

Paralizia Cerebrala este un termen generic care descrie o serie de conditii neurologice non-progresive care rezulta dintr-o leziune a creierului in curs de dezvoltare. Aceste conditii nu implica leziuni severe ale creierului, dar dificultatile ortopedice secundare sunt comune.

Cititi mai mult »
Ataxia

Ataxie

Furnizarea de neuroprotectie si, eventual, promovarea regenerarii sunt unele dintre motivele pentru care terapiile cu celule stem au fost recent studiate ca o optiune pentru tratarea tulburarilor neurodegenerative. In Ataxie, studiile pe modele animale si pe om au raportat, de asemenea, siguranta terapeutica si eficacitatea transplantului de celule stem.

Cititi mai mult »
Esclerosis Lateral Amiotrófica

Scleroza Laterala Amiotrofica (ALS)

Terapia cu celule stem este considerata a fi o metoda alternativa pentru tratarea Sclerozei Laterale Amiotrofice (ALS) si altor tulburari neurodegenerative. Transplantul de celule stem este o strategie terapeutica potentiala nu doar prin inlocuirea de celule, ci si prin modificarea mediului neuronal motori extracelular, printr-un efect trofic si neuroprotector.

Cititi mai mult »
Retinitis Pigmentosa

Retinita Pigmentara

Degenerarea Retiniana (RD), vizeaza fotoreceptorii sau Epiteliul Pigmentar Retinian adiacent (EPR) si afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Degenerarea Retiniana (RD), se gaseste sub multe forme diferite, cum ar fi Retinita Pigmentara, legate de varsta, Degenerarea Maculei (AMD), Degenerescenta Maculara juvenila (de asemenea, cunoscut sub numele de boala Stargardt) si Sindromul Congenital Amau Leber (LCA).

Cititi mai mult »
HNO SDM

Hipoplazia Nervului Optic (ONH)

Hipoplazia Nervului Optic (ONH) si Displazia Septo-Optic (Sindromul de Morsier) sunt doua dintre conditiile congenitale pentru care Unique Access poate oferi acces la un tratament inovator cu celule stem. Acest lucru ofera noi posibilitati de vindecare dincolo de optiunile de tratament traditionale.

Cititi mai mult »
Atrofia Muscular Espinal (AME)

Atrofia Musculara Spinala (SMA)

Terapia cu celule stem este considerata a fi o metoda alternativa pentru tratarea Atrofiei Musculare Spinale (SMA) si altor tulburari neurodegenerative. Transplantul de celule stem este o strategie terapeutica potentiala nu doar prin inlocuirea de celule, ci si prin modificarea mediului neuronal motori extracelular, printr-un efect trofic si neuroprotector.

Cititi mai mult »
Condiciones médicas no enumeradas

Afectiuni Medicale Nelistate

Intelegerea indicatiilor primare ale unei afectiuni / stari poate il poate face pe medicul nostru sa sugereze / recomande ca celulele stem si recuperarea functionala ar putea fi benefice, dar este posibil sa nu existe suficiente date si studii pentru a indica un succes semnificativ anterior pentru anumite afectiuni exacte.

Cititi mai mult »

Contactati un Specialist in Celule Stem Acum!

Reprezentantii nostri ai pacientilor sunt disponibili pentru a va introduce si pentru a va explica pe deplin optiunile dvs de tratament cu celule stem. Consultati, gratuit, un medic experimentat in Celule Stem.

UAM logo

inovatiacelulelorstem.com este aprtine Unique Access Medical.
Unique Access Medical asigura accesul la asistenta medicala progresiva, responsabila pentru a creste calitatea vietii. Partenerii de top ai Unique Access Medical, furnizorii de tratament de generatie viitoare, produse si servicii care sunt integratoare, sigure si eficiente, unice. Unique Access Medical nu este un furnizor de tratament.

BULETIN INFORMATIV CELULE STEM
Introduceti adresa dvs de e-mail si va vom trimite cele mai recente stiri despre celulele stem. Inregistrarile informatiilor dumneavoastra si e-mail-ul se vor pastra in mod strict confidential. Noi promitem sa nu va trimitem spam!